Bästa jobbsökarsidan
 
Jobbsökarguiden

Om webbredaktören

Klas Hägglund, webbansvarig. Kontaktuppgift: klas.hagglund@gmail.com

 

Välkommen in på min informationsplats för jobbsökare.

Här kan du ta del av de erfarenheter jag samlat på mig under åren, både som arbetssökande och som ledare för  jobbsökargrupper. Syftet med hemsidan är att ge dig som besökare ökade kunskaper i jobbsökandets möjligheter och i hur du tacklar eventuella svårigheter i din ”arbetsdag”.

Först ger jag tips på hur du snabbt kommer in på banan när det gäller förberedelser för kontakter med a-kassan och med arbetsförmedlingen. Därefter vill jag visa dig hur du blir effektiv och framgångsrik i ditt jobbsökande och hur du kan korta ner tiden fram till nästa anställning, både genom goda tips på mental träning och genom praktiska moment i hur man lägger upp strategier.

Erfarenhet av ämnesområdet
Med mångårig arbetslöshet, med 11 år i ryggen som webbansvarig för Arbetslös Nu, http://www.arbetslos.nu/ och med 6 år som anställd ledare för jobbsökargrupper har jag breda erfarenheter av jobbsökandets villkor.

Utbildningar och kurser
Examen i personalvetenskap.
Magisterexamen i företagsekonomi.
Kurser i arbetspsykologi, sociologi, organisation.
Självstudier i ämnen som mental träning, coachning, filosofi, psykolgi.
Uppdaterad i vad media, forskning och litteratur skriver om jobbsökning.

Utbildningsföretag, arbetsförmedlingar med flera som vill använda sig av material från min hemsida ombedes kontakta mig innan.

Mailadress:

klas.hagglund@gmail.

info@jobbsökarguiden.nu